fredag, april 03, 2009

Kvinnefotball på tv?

Endelig en avgjørelse etter min smak. Jeg er fotballgal, og ser stort sett alt av fotball som er tilgjengelig på de kanalene vi har med unntak av kvinnefotball.

Endelig er norsk toppfotball tilbake på Nrk med en kamp i uka. Meget bra at Nrk bruker penger på det isteden for på den evindelige kvinnefotballen de har sendt i flere år nå. Kvinnefotball har for lite fart, og teknikken er heller ikke mye å skryte av. Det er rett og slett gørr kjedelig å se på.

Litt flåsete sagt så er jo herrefotball mye finere å se på enn damefotball, menn i kortbukser er "mums". Men desverre er jo ikke buksene på fotballspillerene som de en gang var.

Dagbladet's artikkel om kvinne-em i fotball og TV-rettighetene.
VG's artikkel om kvinne-em i fotball og TV-rettighetene.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror at fart og teknikk er et produkt av hvor mye penger kvinnene har til rådighet. Om de kunne jobbe fulltid som fotballspillere ville nok de også blitt veldig flinke. Det er ikke like mange kvinner (om noen) som får spille fotball på heltid, mulighetene for utvikling i sporten blir dermed deretter.

    http://blog.vogol.com/nb/blog/2009/04/03/73/likelonn-og-likestilling-i-fotballsporten

    SvarSlett
  2. Det kan du nok rett i. Men nå har kvinnefotball hatt sendetid på nrk i mange år, uten at det har hjulpet noe særlig. Kvinnefotballen er fortsatt like kjedelig for meg, som den var når nrk startet opp med sendinger av damefotball. (prøde et googlesøk men fant ikke ut hvilket år det var, men det er lenge siden) Og jeg syns det er riktig å bruke de kronene kan bruke på fotball på norsk herrefotball.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Kommentarer som Anonym vil ikke bli publisert.